skip to Main Content

Slide WIJKPLATFORM FRANKRIJK

Rommelroute

“Op zaterdag 30 mei 2020 wordt de rommelroute georganiseerd.”
Deze zal dit jaar ivm Corona virus niet plaats vinden. Tot 2021!

De rommelroute in Frankrijk wordt op de laatste zaterdag van de maand mei georganiseerd.

Dit jaar is deelname aan de rommelroute gratis. We hebben hiervoor gekozen om te onderzoeken of er op die manier meer bewoners deel zullen nemen aan deze leuke activiteit. De rommelroute wordt elk jaar gehouden op de laatste zaterdag van mei. Dit jaar valt dat op zaterdag 30 mei! De rommelroute start om 10:00 uur en is om 14:00 uur afgelopen. Om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk bezoekers langs uw huis komen, kunt u zelf de aandacht trekken door vlaggetjes op te hangen of met stoepkrijt op de grond aan te geven dat u één van de deelnemers bent.

Als wijkplatform maken we een adressenlijst en plattegrond die we op onze website, facebookpagina en twitteraccount zullen publiceren. Wilt u hierop aangegeven worden als deelnemer aan de rommelroute, laat het ons dan weten en stuur uw adres voor maandag 18 mei naar het volgende emailadres: activiteiten@wijkplatformfrankrijk.nl. Op deze manier kunnen nog meer bezoekers u vinden.

De bedoeling van de rommelroute is dat u uw overtollige spullen aanbied op uw eigen terrein, maar etenswaren en drinken zijn verboden.

Na afloop van de rommelroute dienen overgebleven spullen door u zelf te worden opgeruimd.

We hopen dat er tijdens deze gezellige dag zoveel mogelijk mensen mee doen uit onze wijk, dat er mooie buurtinitiatieven en contacten ontstaan en dat er vooral veel verkocht zal worden.

Kosten
Gratis!

Wanneer
Op zaterdag 30 mei 2020 van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Opgeven
Reserveren voor de rommelroute kan vanaf nu!
Geef je op via: Inschrijven Rommelroute

Back To Top