Rommelroute

De rommelroute in Frankrijk wordt op de laatste zaterdag van de maand mei georganiseerd.

Dit jaar is deelname aan de rommelroute gratis. We hebben hiervoor gekozen om te onderzoeken of er op die manier meer bewoners deel zullen nemen aan deze leuke activiteit. De rommelroute wordt elk jaar gehouden op de laatste zaterdag van mei. Dit jaar valt dat op zaterdag 25 mei! De rommelroute start om 10:00 uur en is om 14:00 uur afgelopen. Om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk bezoekers langs uw huis komen, kunt u zelf de aandacht trekken door vlaggetjes op te hangen of met stoepkrijt op de grond aan te geven dat u één van de deelnemers bent.

Als wijkplatform maken we een adressenlijst en plattegrond die we op onze website, facebookpagina en twitteraccount zullen publiceren. Wilt u hierop aangegeven worden als deelnemer aan de rommelroute, laat het ons dan weten en stuur uw adres voor zaterdag 18 mei naar het volgende emailadres: activiteiten@wijkplatformfrankrijk.nl. Op deze manier kunnen nog meer bezoekers u vinden.

De bedoeling van de rommelroute is dat u uw overtollige spullen aanbied op uw eigen terrein, maar etenswaren en drinken zijn verboden.

Na afloop van de rommelroute dienen overgebleven spullen door u zelf te worden opgeruimd.

We hopen dat er tijdens deze gezellige dag zoveel mogelijk mensen mee doen uit onze wijk, dat er mooie buurtinitiatieven en contacten ontstaan en dat er vooral veel verkocht zal worden.

Tijdens de route worden “tweedehands spullen” verkocht. Voor informatie en aanmelden kunt u terecht via activititeiten@wijkplatformfrankrijk.nl
Na aanmelding krijgt u een “herkenbare” vlaggenlijn. Op de dag van de rommelroute hangt u deze op in de voortuin. Hierdoor zien bezoekers dat u deelnemer bent.
Het uitstallen van de rommelmarktspullen mag op uw eigen grond (niet op de gemeentegrond).

Kosten
Gratis!

Wanneer
Op zaterdag 25 mei 2019 van 10:00 uur tot 14:00 uur.

“Op zaterdag 25 mei 2019 wordt de rommelroute georganiseerd.”

Opgeven
Reserveren voor de rommelroute kan vanaf nu!
Geef je op via: Inschrijven Rommelroute

X