Ga naar hoofdinhoud

Rommelroute 2022

Het is bijna zover! De rommelroute van 2022 zal plaatsvinden op zaterdag 25 juni.

Dan kan er eindelijk weer een rommelroute in onze wijk worden georganiseerd. Tijdens de rommelroute mag u uw overtollige spullen aanbieden op uw eigen terrein.
Let op: etenswaren en drinken zijn verboden;
hier hebben wij geen vergunning voor.

Als wijkplatform maken we een adressenlijst en plattegrond die op onze website, facebookpagina en het twitteraccount gepubliceerd zullen worden.
Als u hierop vermeld wilt worden, laat het ons dan weten en stuur uw adres voor woensdag 15 juni naar activiteiten@wijkplatformfrankijk.nl. Op deze manier kunnen nog meer bezoekers u vinden. Een papieren versie zal bij enkele kraampjes in de wijk te verkrijgen zijn (o.a. bij Walstein 32 & Krommekamp 83).
Uiteraard kunt u ook op een andere manier aandacht trekken en ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk bezoekers bij uw huis komen. Hang kleurige vlaggetjes op of laat met behulp van stoepkrijt op de grond zien dat u één van de deelnemers bent.

De rommelroute start om 10:00 uur en is om 14:00 uur afgelopen. De deelname is helemaal gratis en u bent niet verplicht zich op te geven, alleen als u zichtbaar wilt zijn op de plattegrond en adressenlijst.

We hopen dat er dit jaar weer veel mensen mee zullen doen uit onze wijk, dat er mooie buurtinitiatieven en contacten ontstaan, dat er veel verkocht wordt en dat het vooral een gezellige dag wordt.

Kosten
Gratis!

Wanneer
Op zaterdag 25 juni 2022 van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Opgeven
Reserveren voor de rommelroute kan vanaf nu!
Geef je op via: Inschrijven Rommelroute

Back To Top