Skip to content

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk

Deze wijkvereniging houdt zich bezig met het aanbieden van cursussen, activiteiten en evenementen aan leden en niet leden van de wijkvereniging.
Iedereen is welkom bij de wijkvereniging om mee te doen aan de keuze die je leuk vindt.
De Wijkvereniging bestaat al meer dan 35 jaar en heeft de laatste jaren een naamsverandering ondergaan omdat de wijkvereniging ook voor de wijk Frankrijk de officiële wijkvereniging is geworden wat vastgelegd wordt in de APV van de Gemeente Harderwijk.

Het is een grote wijkvereniging waar je als gezin lid wordt voor als je in Harderwijk of Hierden woont € 8,50 per jaar.
Als je lid bent krijg je vier keer per jaar het groene boekje met informatie over activiteiten die komen, nieuw zijn, verslagen van activiteiten die al plaats hebben gevonden enz.
In de mand augustus krijgen alle leden rond 15 augustus een Activiteiten boekje voor het nieuwe seizoen met daarin alles wat er voor het komende seizoen gepland is en zeker zal plaats gaan vinden.
Ook inwoners van de wijk Frankrijk kunnen zich aanmelden om lid te worden en naar activiteiten gaan van de wijkvereniging.
Aanmelden voor de Wijkvereniging kan gemakkelijk door het digitale formulier in te vullen: Lid worden!

Bent u geïnteresseerd in de wijkvereniging en wilt u meer weten over ons dan kunt u naar de website gaan Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk

Heeft u al vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties dan kunt u ook een mail sturen: info@wijkstadsdennen.nl

Back To Top