Skip to content

De Kiekmure dichterbij! Buurtbijeenkomst op 30 juni

De Kiekmure dichterbij! Buurtbijeenkomst op 30 juni

Wijkcentrum De Kiekmure wil een gezellige plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Er zijn daarom plannen om het wijkcentrum verder te ontwikkelen, samen met inwoners van Stadsdennen. Tijdens de buurtbijeenkomsten in april en mei hebben we al veel goede ideeën en tips ontvangen. Ben je benieuwd naar de plannen en naar de ideeën? Op de website www.kiekmuredichterbij vind je alle informatie!

Wat zijn de plannen?

De Kiekmure is een ontmoetingsplek voor de wijk waar je voor veel verschillende activiteiten terecht kunt. Misschien ben je er al eens geweest, heb je er koffie gedronken of meegedaan aan een activiteit. We willen graag dat De Kiekmure nog meer een plek wordt waar je je thuis voelt, zodat we jou als buurtbewoner nog meer kunnen bieden. Het blijft natuurlijk een ontmoetingscentrum voor de wijk. Daarnaast zoeken we uit hoe we organisaties uit de wijk op het gebied van zorg, welzijn en Positieve Gezondheid een plek kunnen geven in De Kiekmure.

Praat mee, stel vragen, of luister mee

Op woensdag 30 juni organiseren we weer een bijeenkomst voor de buurt waar je van harte welkom bent om aan te schuiven. Tijdens de bijeenkomst vertellen we graag meer over de plannen en welke reacties we al uit de buurt hebben ontvangen. Je kan komen luisteren, meepraten of vragen stellen en zo helpen de plannen van De Kiekmure vorm te geven. De bijeenkomst vindt in de avond plaats in De Kiekmure of online. Kom je ook naar de bijeenkomst? We gaan graag met je in gesprek.

Met vriendelijke groeten,
Ontwikkelbestuur De Kiekmure

Meld je aan voor de bijeenkomst
Op 30 juni is de volgende buurtbijeenkomst in De Kiekmure. Meld je aan via www.kiekmuredichterbij.nl of bel De Kiekmure: 0341 – 43 47 49. Kan je niet aanwezig zijn? Op de website www.kiekmuredichterbij.nl vind je alle informatie over de plannen voor De Kiekmure. Ook kan je hier je ideeën achterlaten.

Back To Top