Skip to content

Wijkkrant en Corona

Best Wijkbewoner

Vier keer per jaar ontvangt u een wijkkrant over uw eigen wijk Frankrijk in de brievenbus. Het maken van het krantje kost best wat doorlooptijd, en dat kunt u merken aan het krantje dat u deze week in de bus krijgt: Er staat helemaal niks over het coronavirus in….
De wijkkrant was namelijk al naar de drukker toen de eerste corona maatregelen actief werden. Dat is op zich niet erg, want er staat gelukkig nog genoeg ander nieuws in waarvan we hopen dat u het met plezier zult lezen.

Activiteiten in april en mei gaan niet door
Maar er staan natuurlijk ook activiteiten in aangekondigd die in verband met de uitbraak van het coronavirus niet door kunnen gaan. Dat hebt u misschien zelf ook al ingeschat. Toch noemen we dat graag nog op deze plek:
1. Alle activiteiten die aangekondigd staan voor april en mei 2020 gaan niet door: Bijvoorbeeld de activiteiten rondom 75 jaar vrijheid, de bijeenkomsten van de wijkverenigingen en de leerzame workshop ‘’Goed Voorbereid’’ van het Rode Kruis.
2. Ook de buitenspeeldag van woensdag 10 juni en de rommelroute van 30 mei gaan helaas niet door.

Tip voor hulp in tijden van corona
Ook geven we u de tip om eens te kijken op de internet pagina
‘Informatie over Corona en Harderwijk’. Deze pagina wordt beheerd door Zorgdat en deelt de initiatieven die er zijn voor hulp aan mensen in Harderwijk en Hierden. Op de website van de Gemeente Harderwijk (coronavirus) staat ook veel informatie.
Bellen kan ook: Hebt u een vraag of kunt u ergens hulp bij gebruiken? Neem contact op met Zorgdat via 0341-434656.

Back To Top